Deel deze pagina!

Tekst: Frank Lindner
Interview: Maaike de Reuver 
Video: Rainier van IJzendoorn
Edit video:  Frank Lindner

Tess Posthumus, door Diageo World Class uitgeroepen tot de beste vrouwelijke bartender van de wereld, heeft liever dat mensen drank en cocktails weten te waarderen. Zelf heeft ze het cocktailshaken tot een ware kunst verheven. Tess is onder meer verbonden aan hotelbar The Tailor van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam en de onlangs geopende VANE Skybar in Eindhoven. In Amsterdam opent Tess samen met Timo Janse haar eigen cocktailbar: Flying Dutchmen Cocktails Flying

Citroen? Het ingrediënt dat bartender Tess Posthumus absoluut niet kan missen. Haar grootste irritatie? Mensen die alleen maar naar een bar gaan om dronken te worden. 

Ziel & Zakelijkeid

Dit is
TESS POSTHUMUS

Overzicht magazines

Het online Drink Inspiration is helemaal gratis, onafhankelijk en wordt gemaakt door hetzelfde team als Food Inspiration. Het magazine is volledig responsive en dus leesbaar op smartphone, tablet en computer. Drink Inspiration Magazine helpt de drankverstrekkende horeca met innovatie en eigentijds ondernemerschap. Door het magazine te lezen voeg je waarde toe aan je onderneming en kun je inspiratie met je team delen.
Volledig scherm