Proef de toekomst op Horecava 2018. Registreer nu via www.horecava.nl

Laat je informeren en verrassen, ontmoet relevante spelers in de markt en maak jouw business toekomstbestendig.

Highlights Horecava 2018

Pop-up Bar Experience
Pop-up bars, workshops en demonstraties in de gezellige sfeer van de Amsterdamse ‘9 Straatjes’. Na hun beursbezoek kunnen bezoekers, dankzij de samenwerking met de Cocktailweek, hun inspiratietour voortzetten in de Amsterdamse bars.

Innovation & TrendLAB
Innovaties in de praktijk rondom vier actuele thema’s: recyclen, een horecazaak rondom één product, de nieuwste technologieën én flexibele locaties voor zowel horeca als werk.

Hotel World
Op één plek komen alle hotel disciplines samen: zoals meubilair, schermoplossingen, slaapkamers, fitness, wellness en het buitenterras.

Foodhal
Met de NK voor Koks, de Nederlandse editie van de wereldwijde wedstrijd ‘Dobla Pastry Battle’,  het Aziatisch paviljoen, Van Bron tot Bord in Nederland en een Foodmarkt met aanbod van kleine producenten, waaronder ook de groente- en fruithoek.

Fast Chocolate Experience
Nieuw in de Foodhal: producent van chocolade-decoraties Dobla presenteert bekende food-klassiekers op verrassende wijze met chocolade.

Bakery Café
Experts demonstreren hoe verschillende disciplines – koffie, thee, patisserie, boulangerie en het koksvak - met elkaar samenwerken (‘blurring’) en elkaar versterken.

Fast Casual / On the move Hal
Een nieuwe hal met demo’s en workshops die inspelen op de nieuwste trend naar snel, lekker, gezond én duurzaam eten en drinken op high traffic locaties. Daar zijn ook de vertrouwde Lekkerste Wedstrijden

Eten en drinken in de pop-up restaurants
In ‘Bar O’ ervaren bezoekers hoe verrassende combinaties van cocktails en kleine gerechtjes elkaar versterken.

The Chefsclub, een uniek fine dining restaurant dat ook ‘s avonds geopend is, onder leiding van de nieuwe garde Nederlandse (sterren) chefs.

‘De Bierfabriek’; hier genieten bezoekers van het bekende Franse boerderijkippetje en huisgemaakte bieren.

Bellavita Expo
In een aparte hal is de presentatie van Italiaanse kwalitatieve food producten en wijnen, met de nadruk op organische en biodynamische producten.

BBQ Plaza
een dynamische (buiten)plek dankzij demonstraties en proeverijen over BBQ-en & buiten koken en de wedstrijd de ‘Orange Butcher Steak Cook Off’.

Proef de toekomst op Horecava 2018. Registreer nu via www.horecava.nl

Laat je informeren en verrassen, ontmoet relevante spelers in de markt en maak jouw business toekomstbestendig.

Overzicht magazines

Het online Drink Inspiration is helemaal gratis, onafhankelijk en wordt gemaakt door hetzelfde team als Food Inspiration. Het magazine is volledig responsive en dus leesbaar op smartphone, tablet en computer. Drink Inspiration Magazine helpt de drankverstrekkende horeca met innovatie en eigentijds ondernemerschap. Door het magazine te lezen voeg je waarde toe aan je onderneming en kun je inspiratie met je team delen.
Volledig scherm