De wereld van koffie heeft zich in de laatste jaren razendsnel ontwikkeld. Wij drinken lattes, lungos, weelderige flat whites en romige cappuccino’s! En onze barista’s, onze barista’s komen zo van de catwalk en zij bespelen hun espressomachines als een concertpianist zijn Steinway… Onze koffie is groots, meeslepend en lekker.

Maar het koekje bij de koffie…. bleef altijd hetzelfde. Saai. Het is tijd voor iets nieuws! Weg met de suffe sprits! Stop met het speculaasje! Weer de stroopwafel van het schoteltje. We kunnen beter. Nee, we verdienen beter, moeten beter. Daarom deze oproep aan food designers, patissiers en andere creatieve geesten die fondant door de aderen stroomt en wier hart van peperkoek is:

Het is tijd voor een ander koekje van jouw deeg. We gaan op zoek naar het koekje-bij-de-koffie 2.0. Duik de keuken in en creëer jouw koekje van de toekomst. Stuur jouw creatieve, vernieuwende, verrassende, superpairende en bovenal originele recept voor the greatest cookie of all time voor 1 september naar info@foodinspiration.nl

Let’s Make Cookies Great Again… 

Uit alle inzendingen selecteren wij het meest vooruitstrevende koekje 2.0, die we bij de koffie serveren tijdens de
Food Inspiration DayX.

Deel deze pagina!

 Joost Scholten    Nina Slagmolen   Wouter Noordijk

Lees verder
Scroll verder

De wereld van koffie heeft zich in de laatste jaren razendsnel ontwikkeld. Wij drinken lattes, lungos, weelderige flat whites en romige cappuccino’s! En onze barista’s, onze barista’s komen zo van de catwalk en zij bespelen hun espressomachines als een concertpianist zijn Steinway… Onze koffie is groots, meeslepend en lekker.

Maar het koekje bij de koffie…. bleef altijd hetzelfde. Saai. Het is tijd voor iets nieuws! Weg met de suffe sprits! Stop met het speculaasje! Weer de stroopwafel van het schoteltje. We kunnen beter. Nee, we verdienen beter, moeten beter. Daarom deze oproep aan food designers, patissiers en andere creatieve geesten die fondant door de aderen stroomt en wier hart van peperkoek is:

Het is tijd voor een ander koekje van jouw deeg. We gaan op zoek naar het koekje-bij-de-koffie 2.0. Duik de keuken in en creëer jouw koekje van de toekomst. Stuur jouw creatieve, vernieuwende, verrassende, superpairende en bovenal originele recept voor the greatest cookie of all time voor 1 september naar info@foodinspiration.nl

Let’s Make Cookies Great Again… 

Uit alle inzendingen selecteren wij het meest vooruitstrevende koekje 2.0, die we bij de koffie serveren tijdens de
Food Inspiration DayX.

Deel deze pagina!

Lees verder
Scroll verder

Meer informatie

Drink Inspiration Magazine is het digitale trendinspiratiemagazine voor de vooruitstrevende horeca en iedereen die geïnteresseerd is in drank en alles wat daarbij hoort. Drink Inspiration Magazine is een speciale uitgave van Food Inspiration.

Contact

Neem contact op met de redactie
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Share artikel

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoek

Type hier je zoekwoord(en):
Vul minimaal 3 karakters in.

Overzicht magazines

Het online Drink Inspiration is helemaal gratis, onafhankelijk en wordt gemaakt door hetzelfde team als Food Inspiration. Het magazine is volledig responsive en dus leesbaar op smartphone, tablet en computer. Drink Inspiration Magazine helpt de drankverstrekkende horeca met innovatie en eigentijds ondernemerschap. Door het magazine te lezen voeg je waarde toe aan je onderneming en kun je inspiratie met je team delen.
Volledig scherm

Overzicht magazines

Het online Drink Inspiration is helemaal gratis, onafhankelijk en wordt gemaakt door hetzelfde team als Food Inspiration. Het magazine is volledig responsive en dus leesbaar op smartphone, tablet en computer. Drink Inspiration Magazine helpt de drankverstrekkende horeca met innovatie en eigentijds ondernemerschap. Door het magazine te lezen voeg je waarde toe aan je onderneming en kun je inspiratie met je team delen.