3D PRINTING
Ook kun je vormen creëren die niet mogelijk zijn met een mal of met de hand. De ingrediënten die hiervoor gebruikt kunnen worden zijn divers. Van chocolade tot vlees en van avocado tot marsepein. De printer van byFlow kan inmiddels 50 ingrediënten aan. Ook is er een database met daarin 50 vormen en patronen beschikbaar voor de gebruikers.
De afgelopen jaren heeft foodprinten een hoge vlucht genomen. De machines worden sneller in het printen, goedkoper in de aanschaf en eenvoudiger in het gebruik. Met de Focus foodprinter van byFlow kun je gepersonaliseerde toppings aanbrengen op bijvoorbeeld een koekje.
JAN SMINK
Chef-kok Jan Smink is zeer nieuwsgierig naar 3D foodprinter en heeft zich de afgelopen jaren hierin gespecialiseerd. Jan heeft daarnaast nog een eigen cateringbedrijf met negen foodtrucks onder de naam Foodkeet. Hij werkt verder onder meer op projectbasis voor De Librije. Jan deed twee keer mee aan de Europese en wereldfinale van de prominente kookwedstrijd Bocuse d’Or.
Floortje IJssel de Schepper Frank Lindner Arjen Moes
De Hollandse borrelhap is aan vernieuwing toe. Niet meer de eeuwige plakjes worst en blokjes kaas met mosterd, maar in 3D geprinte borrel bites.
Ook kun je vormen creëren die niet mogelijk zijn met een mal of met de hand. De ingrediënten die hiervoor gebruikt kunnen worden zijn divers. Van chocolade tot vlees en van avocado tot marsepein. De printer van byFlow kan inmiddels 50 ingrediënten aan. Ook is er een database met daarin 50 vormen en patronen beschikbaar voor de gebruikers.
3D PRINTING
De afgelopen jaren heeft foodprinten een hoge vlucht genomen. De machines worden sneller in het printen, goedkoper in de aanschaf en eenvoudiger in het gebruik. Met de Focus foodprinter van byFlow kun je gepersonaliseerde toppings aanbrengen op bijvoorbeeld een koekje.
Deel deze pagina!
JAN SMINK
Chef-kok Jan Smink is zeer nieuwsgierig naar 3D foodprinter en heeft zich de afgelopen jaren hierin gespecialiseerd. Jan heeft daarnaast nog een eigen cateringbedrijf met negen foodtrucks onder de naam Foodkeet. Hij werkt verder onder meer op projectbasis voor De Librije. Jan deed twee keer mee aan de Europese en wereldfinale van de prominente kookwedstrijd Bocuse d’Or.