Tekst: Frank Lindner | Video: Frank Lindner, Yalda Langari & Nina Keijsers | Design: Wouter Noordijk

Klik op het videoframe om de video te bekijken.

De skills van barista’s schuiven steeds meer op richting bartenders. Tof, want zo ontstaan er vernieuwende drinks. Jeroen Veldkamp van CoffeeLab laat je drie inspirerende coffee drinks zien. Maak je keuze!

scroll down

Jeroen Veldkamp is helemaal weg van koffie. Dat mag ook wel als je tot twee keer toe tot Nederlands Kampioen Barista wordt uitgeroepen. 

Na diverse banen in de horeca heeft Jeroen onder andere voor Friesland Campina en Jacobs Douwe Egberts gewerkt. Als koffieprofessional zet hij zijn ervaring in professionals te inspireren op het gebied van koffie.

Koffie en gastvrijheid
Bij CoffeeLab houden ze van hele goede koffie. Maar ze houden minstens zoveel van hospitality, gastvrijheid en hun gasten. Dit is de reden dat Jeroen samen met Rob Bongers (Horeca Development) en Jan-Willem van de Aa (Hospitality Development) in 2014 een unieke koffiebar in Eindhoven zijn gestart, CoffeLab UC. Waarbij UC voor ‘under construction’ staat.

Mannen met een missie
Ondertussen is er een eigen koffiemerkt en zijn er vestigingen van CoffeeLab in onder meer Eindhoven en Den Bosch. Ook is er de ambitie om ook in Breda en Tilburg zaken te openen. De missie Jeroen, Rob en Jan-Willem is om CoffeeLab een plek te geven op plaatsen waar energie aanwezig is. Stationspleinen, wegen en straten hebben een grote aantrekkingskracht op CoffeeLab.

De skills van barista’s schuiven steeds meer op richting bartenders. Tof, want zo ontstaan er vernieuwende drinks. Jeroen Veldkamp van CoffeeLab laat je drie inspirerende coffee drinks zien. Maak je keuze!

Overzicht magazines

Het online Drink Inspiration is helemaal gratis, onafhankelijk en wordt gemaakt door hetzelfde team als Food Inspiration. Het magazine is volledig responsive en dus leesbaar op smartphone, tablet en computer. Drink Inspiration Magazine helpt de drankverstrekkende horeca met innovatie en eigentijds ondernemerschap. Door het magazine te lezen voeg je waarde toe aan je onderneming en kun je inspiratie met je team delen.
Volledig scherm